Prijzen

Vraag vrijblijvend een prijsofferte op maat

De prijs hangt onder andere af van de locatie, de grootte van de discobar, dj-set alleen of dj set met zang of de Duo dj set ALL-MARGINAL

Iedere dj kan zijn diensten verkopen, maar recensies geven een beter idee wat klanten van mij vinden. Klik hier voor recensies op facebook.

Toch is een persoonlijk gesprek nog steeds de beste manier om te weten wie je aanneemt voor jouw feest.  De neus muzikaal in dezelfde richting zetten is de beste garantie op een geslaagde avond.

Foto’s, filmpjes, tekst en uitleg vind je eveneens op diezelfde facebookpagina.
Alle media werden gepubliceerd met toestemming van de inrichter. Jouw privacy is heilig voor mij (zelfs nog voor invoering van de GDPR wetgeving).

Goedkopere dj gevonden?

Collega dj’s bevestigen maar al te vaak: goedkope prijzen leveren vaak ondermaats of onaangepast dj-werk. Regelmatig worden we geconfronteerd met dj’s die in de week voor een feest/evenement afzeggen of die schrik hebben en hun mondelinge overeenkomst niet naleven.
Stel je voor dat jou dit overkomt! Je mag er niet aan denken!
Een contract wordt opgemaakt zodat beide partijen zeker zijn van een dj-prestatie.

In mijn prijs is alles inbegrepen zodat je voor geen verrassingen komt te staan. Ik heb een Sabam dj-licentie, een ondernemingsnummer en beschik over de nodige uitbatings-en transportverzekeringen.

Een dj kiezen voor jouw feest is als een auto kopen voor jezelf: alle modellen doen hetzelfde, alleen de kennis en de technologie maken de rit aangenamer.

Je kan me ook boeken via diverse boekingskantoren, al dan niet in combinatie met een andere dj of als dj met zang-set.