Over mij

Over DJ Cartouche – Moi le DJ

Van kindsbeen af scratchte ik met plaatjes van pa en ma. Op mijn twaalfde levensjaar wist ik het zeker: de dj microbe had me te pakken en zo mocht ik mee met een lokale dj, die ik leerde kennen op een vrije radio. Hij nam me mee naar allerlei feestjes voor jong en oud.
Als student Office Manager aan de Hogeschool – waar ik de Spaanse Taal machtig werd –  ontwikkelde ik mijn dj-kunsten verder en richtte ik me meer en meer naar bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten, trouwfeesten, …
Van Rotary clubs tot een verjaardagsfeest in een dorpscafé…niets was en is me te veel.

Passie voor muziek en sport

Om het nachtleven goed te doorstaan werk ik graag aan mijn lichamelijke conditie: regelmatige loopsessies,  een fitnessbeurt tussendoor en als het kan trek ik nog wat baantjes in het zwembad of ga ik eens naar een judotraining. Ik hou van (sportieve) uitdagingen en ben steeds fier op wat ik bereik omdat ik er met passie keihard voor werk! Op muzikaal vlak leg ik de lat even hoog.

Sponsor lokale evenementen

Niet alleen op de dansvloer laat ik mijn aanwezigheid voelen. Jaarlijks ondersteun ik enkele lokale projecten, initiatieven of sportclubs.

Zo hangt er sedert 2015 een reclamebord op het terrein van een lokale voetbalploeg.  

In 2017 en  2018 steunde ik de Triatlon Van Vlaanderen.

In 2019 gaf ik een lokaal loopevenement financieel een duwtje en sponsorde ik
la Grande Soirée, een fuif ten voordele van Kom op tegen kanker”.

2020 beloofde een mooi jaar te worden, helaas gooide Corona roet in het eten. Feesten werden verschoven of geannuleerd. Toch bleef ik erin geloven en sponsorde ik een jeugdvoetbalclub en investeerde ik in de laatste nieuwe dj-apparatuur en in nieuw verlichting.

.