ALICANTE

Welkom in onze penthouse  in Orihuela (Alicante).

licentie: VT/484019-A

Wil je tot rust komen, genieten van de zon en geen overbevolkte stranden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of toch liever wat activiteit? Onze stek is een uitvalsbasis voor een actieve vakantie buiten het dorp: het ligt dichtbij een blauw meer (embalse de Pedrera op 8 min), Zenia Boulevard shopping center (15 min), Torrevieja (20 min), prachtige zoutmeren, de provincie Murcia,…
De luchthaven van Alicante is een half uurtje rijden. Land je op Murcia, dan rij je ongeveer 55 minuten, maar de vluchten daar kunnen goedkoper zijn. Voor wie ter plaatse geen auto wil huren kunnen we een taxidienst aanbieden. Afhaalservice in België op de luchthaven (heen-terug) kan op eenvoudig verzoek.


* 2 slaapkamers (2x2personen) * 2 badkamers * volledig ingerichte keuken met open
   leefruimte
* ruim terras met tafel en stoelen
* groot zonneterras (ruim 60m²) met loungeset en ligzetels * centrale Airco / verwarming
* wifi + smart-tv met tv-Vlaanderen app en radio
* centraal rustig zwembad + kinderbad  met zitplaatsen in en rond het zwembad
* Parkeerplaats nr34 op 40 m + parking voor de penthouse
ROKEN IN DE WOONST IS NIET TOEGESTAAN.
HUISDIEREN WORDEN NIET TOEGELATEN
Onze penthouse is gelegen op het afgesloten vistabella golf domein. Bij het binnenrijden wordt de nummerplaat gescand en er is een bewakingsagent op het domein. De penthouse zelf ligt vlakbij het rustige zwembad. Zonnen aan zee is niet nodig: onze ligzetels op het solarium zorgen ervoor dat je een mooi kleurtje krijgt. Er zijn wind- en zonneschermen voorzien om aangenaam te zonnen.

Shop tillyou drop: grote winkelcentra vind je o.a. in Zenia Boulevard
Eten en drinken kopen kan in de supermarkt op het domein. Wil je liever niet zelf koken: bezoek dan de restaurants op 300 m van de penthouse. In de uitgebreide brochure vind je leuke tips en trips om buiten het domein te bezoeken.

Waarom een penthouse en geen all-in op hotel?

Spanjaarden leven buiten, ze slapen langer, ontbijten laat, …. Tussendoor eten ze tapas bij een drankje, in onze regio kan je voor 3 € al een drankje met tapas kopen. De supermarkt (zoals o.a. Mercadona) is er goedkoop. Voeding kost daar gemiddeld 1/3deminder dan in België. All-in reizen zijn vrij duur en bepalen je dagindeling. In ons appartement kan je hetzelfde bekomen, op eigen ritme voor de helft van de prijs van een all-in vakantie. Leuke adresjes vind je in de toeristische brochure ter plaatse.

Verhuurprijzen op aanvraag

* lange termijn vanaf 4 weken, maximum12 weken aan speciale prijzen
* corona:worden verplaatsingen naar het buitenland door de Belgische overheid beperkt, dan kan je kosteloos en in overleg met de eigenaars gratis omboeken naar een andere periode.
Inbegrepen in de verhuurprijs:

* Linnen: badhanddoeken,beddengoed,strandlakens. Dit maakt dat je goedkoop kan vliegen en enkel handbagage hoeft mee te nemen (bespaar tot 50 € /pp op vliegkosten).
* Waterverbruik 2 m³/week + elektriciteit:  54 kW/week
* Wifi + Smart-tv
* volledig uitgeruste keuken met kookplaten, (microgolf)oven, vaatwasser, wasmachine,frigo …;
* parkeerplaatsvoor de deur of op voorziene plaats in de zijstraat

Niet Inbegrepen in de verhuurprijs:
* verplichte eindschoonmaak: 85 € rechtstreeks ter plaatse te betalen aan de keyholder.

Waarborg huur
We vragen een standaard waarborg van 350 €. Na controle ter plaatse door de keyholder, wordt de waarborg terug gestort. Meerprijs verbruik elektriciteit (vb door airco continu te laten draaien), wordt nadien afgerekend aan geldende tarieven in Spanje.
Betaling voorschot: 250 €:  bij ontvangst worden de gereserveerde data geblokkeerd
Betaling restbedrag samen met de waarborg 350 €: ten laatste 1 maand voor de aankomstdatum
Meer info:logereininalicante@telenet.be – 0032 497 41 02 88