Over mij

Over DJ Cartouche – Moi le DJ

Van kindsbeen af was ik al aan het scratchen met plaatjes. Vanaf mijn twaalfde levensjaar had ik de dj microbe echt te pakken en mocht ik mee met een lokale dj, die ik leerde kennen op de vrije radio waar ik een radio programma assisteerde. Hij nam me mee naar allerlei feestjes voor jong en oud.
Toen ik student Office Manager was aan de Hogeschool ontwikkelde ik mijn dj-kunsten verder en richtte ik me meer naar bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten, trouwfeesten, … Van Rotary clubs tot een verjaardagsfeest in een dorpscafé…niets was en is me te veel.

Passie voor muziek en sport

Om het nachtleven goed te doorstaan werk ik graag aan mijn lichamelijke conditie: regelmatige loopsessies,  een fitnessbeurt tussendoor en als het kan trek ik nog wat baantjes in het zwembad of ga ik eens naar een judotraining. Ik hou van (sportieve) uitdagingen en ben steeds fier op wat ik bereik omdat ik er met passie keihard voor werk! Op muzikaal vlak leg ik de lat even hoog.

Sponsor lokale evenementen

Niet alleen op de dansvloer laat ik mijn aanwezigheid voelen. Jaarlijks ondersteun ik enkele lokale projecten, initiatieven of sportclubs.

Zo hangt er sedert 2015 een reclamebord op het terrein van een lokale voetbalploeg.  

In 2017 en  2018 steunde ik de Triatlon Van Vlaanderen.

In 2019 gaf ik een lokaal loopevenement financieel een duwtje en sponsorde ik
la Grande Soirée, een fuif ten voordele van Kom op tegen kanker”.

2020 beloofde een mooi jaar te worden, helaas gooide Corona roet in het eten. Feesten werden verschoven of geannuleerd. Toch bleef ik erin geloven en sponsorde ik een jeugdvoetbalclub en investeerde ik in de laatste nieuwe dj-apparatuur en in nieuw verlichting.

In 2022 verzorgde ik voor de eerste keer de Oudenaardse senioren bierfeestnamiddag als dj met live ‘zang-act’. Omwille van het enthousiasme, herhaalde ik al een aantal keer zo’n dj set, aangepast aan het doelpubliek, steeds met succes. De toekomst brengt raad maar aarzel niet en boek me op jouw senioren dans namiddag. Referenties te bekomen oa bij OKRA Bevere, seniorenraad Oudenaarde, OK Swaree, …

DUO-DJ SET : ALL MARGINAL

Samen met een collega dj toveren we het podium om tot een beestenboel.

We sleuren het publiek mee in een muzikale reis doorheen de foutste, gekste, (dance-)nummers. Van Paul Severs tot Dimitri Vegas & Like Mike.

.